Tell me what's in your....

The general catch-all forum for Action Quake2 related discussions.

Moderator: Moderators

Den
something dur dur
Posts: 2616
Joined: Fri Jul 25, 2003 8:56 am
Location: nl
Contact:

Post by Den »

sniper scripts are useless anyway
There's a chopper coming in 3 days and there's a katana on top of the cafe and that's all you need to know
Image
Steckz
plummets to its death
Posts: 59
Joined: Sun Jul 27, 2003 5:46 am
Location: nl

Post by Steckz »

I dont use one either 8)
Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Blizzeh

Post by Blizzeh »

hmm, I don't think sniper scripts are useless, anyways, I'm used to the one I have, DaRuler gave it to me when I first started to play AQ2, and since then Í still use it

I'm a keen admirer of nice simple basic configs :D
Clown
unpossible??!?!!
Posts: 1750
Joined: Sun Jul 27, 2003 7:38 am
Location: en

Post by Clown »

simple as in

'lens in'

'lens out'



i dont need to change sens :)
I don't give a shit.
fraki
joined the game
Posts: 34
Joined: Fri Aug 08, 2003 2:51 pm
Location: de
Contact:

Post by fraki »

amd xp 1.7

geforce2 mx 400

512 mb ram

logitech mx300

21" siemens



and a 90cm waterpijp :)


Code: Select all


//sniper

alias reset1x "m_pitch 0.0785; m_yaw 0.0785;bind r sniper;bind f quick1d"

alias quick1a "lens 1;reset1x;bind r sniper;bind f quick1d"

alias quick1b "lens 1;reset1x;bind r sniper;bind f quick1d"

alias quick1c "lens 1;reset1x;bind r sniper;bind f quick1d"

alias quick1d "echo already at 1xzoom"

alias sniper "use sniper rifle;lens 2;m_pitch 0.0700; m_yaw 0.0700;echo 2X ZOOM 2X;bind r 4x;bind f quick1a;"

alias 4x "use sniper rifle;lens 4;m_pitch 0.03625; m_yaw 0.03625;echo 4X ZOOM 4X;bind r 6x;bind f quick1b"

alias 6x "use sniper rifle;lens 6;m_pitch 0.015; m_yaw 0.015;echo 6X ZOOM 6X;bind r 1x;bind f quick1c"

alias 1x "use sniper rifle;lens 1;m_pitch 0.0625; m_yaw 0.0625;echo zoomed out;bind r sniper;bind f quick1d"

zooming to 1x"

bind r "sniper"



i only use sniper script for pushing the reset button all the time if im bored :P
Kurupt
:I
Posts: 873
Joined: Fri Jul 25, 2003 9:08 am
Location: nl

Post by Kurupt »

You can find my config here. I used to have one with 5 different files or something, but I just don't care anymore. As for the sniper script, I'm using the same sensitivity for every weapon so I just use:


Code: Select all

//sniper

bind z "weapon" //zoom in

bind x "lens 1" //reset


No need to explain this right?
Last edited by Kurupt on Sat Feb 14, 2004 11:40 am, edited 1 time in total.
*hali*
Blizzeh

Post by Blizzeh »

hm right :shock:





nah it's all clear, thanks :D
Repsaj
as long as it's salty..
Posts: 661
Joined: Sun Jul 27, 2003 5:44 am
Location: nl

Post by Repsaj »

Code: Select all

bind r		"sniper2x"

alias sniper2x	"weapon;sensitivity 2;bind r sniper4x;echo 2x!;wave 3"

alias sniper4X	"weapon;sensitivity 1;bind r sniper6x;echo 4x!;wave 3"

alias sniper6x	"weapon;sensitivity 1;bind r sniper0x;echo 6x!;wave 3"

alias sniper0x	"weapon;sensitivity 5;bind r sniper2x;echo Not zoomed!;wave 3"

bind v		"sniperes"

alias sniperes	"sensitivity 5;bind r sniper2x;echo Sniper reset!;wave 3"


What's this lens shit? never heard of it :roll:
Clown
unpossible??!?!!
Posts: 1750
Joined: Sun Jul 27, 2003 7:38 am
Location: en

Post by Clown »

It's a 'new' feature built into TNG I think.
I don't give a shit.
Den
something dur dur
Posts: 2616
Joined: Fri Jul 25, 2003 8:56 am
Location: nl
Contact:

Post by Den »

not new :P
There's a chopper coming in 3 days and there's a katana on top of the cafe and that's all you need to know
Image
Repsaj
as long as it's salty..
Posts: 661
Joined: Sun Jul 27, 2003 5:44 am
Location: nl

Post by Repsaj »

Clowneh! wrote:It's a 'new' feature built into TNG I think.
and it does?
Clown
unpossible??!?!!
Posts: 1750
Joined: Sun Jul 27, 2003 7:38 am
Location: en

Post by Clown »

That's why i said 'new' :)

It lets you zoom in and out Jasper...
I don't give a shit.
FragBait
is connecting
Posts: 20
Joined: Sat Aug 16, 2003 7:48 am
Location: se
Contact:

Post by FragBait »

Computer setup
  • AMD Athlon XP 2400+ Thoroughbred

    512 MB 333MHz DDRRAM

    GeForce 4 MX440 128 MB DDR

    Logitech MouseMan Dual Optical

    BBB 10MBit Cable

    17" ADI ProVista 5P Monitor
AQ2 settings



rate 25000

cl_maxfps 144





Sniper script

Code: Select all

bind MWHEELDOWN ""

bind MWHEELUP	2x

alias 2x "lens 2;sensitivity 2;bind MWHEELUP 4x;bind MWHEELDOWN unzoom"

alias 4x "lens 4;sensitivity 1;bind MWHEELUP 6x"

alias 6x "lens 6;sensitivity .66;unbind MWHEELUP"

alias unzoom "lens 1;sensitivity 4;bind MWHEELUP 2x;unbind MWHEELDOWN"
Stric
needs some Pepto Bismol
Posts: 730
Joined: Tue Jul 29, 2003 5:41 am
Location: si
Contact:

Post by Stric »

Computer Setup



AMD Duron 600

256 MB DDR

GeForce2 MX 440 64 MB DDR

ADSL 2048/386

Philips 17" :D



AQ2 Settings



cl_maxfps "90"

rate "15000"



My Sniper cfg



alias L0 "lens out;crosshair 3;sensitivity 9;bind mouse2 L2;echo LENS OUT [9]"

alias L2 "lens 2;crosshair 2;sensitivity 4;bind mouse2 L0;echo LENS 2x [2x Zoom]"

bind mouse2 "l2"



and so on...Just 2x zoom :o I don`t need 4x or 6x :D
Hawaii
blew up
Posts: 199
Joined: Tue Aug 12, 2003 7:53 pm
Location: w_

Post by Hawaii »

2400 mhz , ge4 titanium 128 mb , mouse with scroll , cl_maxfps 150 ; rate 20000 , 256 mb ddr ( soon 512)
Mario pwns yo ass so dont fuck with this guy!!!
Post Reply